Sunday, 1 April 2012

woooooooooooowwwww.... exploding spm..

sebenarnya mungkin bg korang bnda ni xla 'exploding' sgt tp bg aku yg ada kat situ boleh rasa debarannya... pagi tu aku saja p sekolah lambat dgn harapan org lain cepat... rupa2nya suma org pikir sama mcm aku... kononnya nak p sekolah lambat... xpa la itu satu hal, mai hal satu lg ni... aku jenuh doa nak bg result aku elok... iyala abg aku mcm nak sgt aku dpt spm elok... alhamdulillah aku dpt result ok la.... x la sampai boleh bg ucapan tp cukupla nak naik pentas... antara yg naik ialah aqilah nadirah bt ayob khan, muhamad shahir b mohmad ali,fatin syazwani, fatin(5sn), nurfazilah hanim(5sn), MOHD FITRI BIN OTHMAN(muka mcm aaron aziz tu he3),nazirah othman(5sn),syuhada(5sn),syafara nani(5sn),fitri harun@bae,fazira,shuhaida,ina(5ku),nurshazila,yg last ni aku lupa nama tp bekas awek wan hu3.....

aku bangga tengok org mcm hanim bg ucapan... mantap gila.. yg si shahir plak gila2.... X-Y akhirnya Y jatuh... sbb Y satu kaki...???... x berasas.. tp anyway itu hak dia... sapa suruh aku x dapat byk A untuk mmbolehkan aku bg ucapan betul x???.... cakap pasal ucapan, korang mesti perasan kan kalau ada org bg ucapan mesti akan jd klise iaitu perkara yg semua org akan buat... contohnya ucapan terima kasih kpd ibu, bapa, guru n rakan2(kalau dia ingat la)... xdak pon org bg ucapan yg memuji diri dia hingga melangit... contohnya, aku belajar sendiri, cikgu x tolong, mak pak aku x kuar belanja pon untuk aku ke sekolah, aku berjaya sebab usaha aku sendiri... kalau ada bg ucapan mcm ni mmg la dia mangkuk yg paling hayun di dunia...
lasty, kpd yg berjaya jgn lupa diri n kpd yg kurang berjaya jgn risau, elbert einstein pon xdak spm tp masih berjaya he3.... disebabkan aku x layak wat ucapan hari tu so kat sini aku nak ucapkan terima kasih kat mak pak aku sbb berjayakan aku, juga jutaan terima kasih kpd cikgu yg membentuk aku... trillion terima kasih kat membe2 yg sabar n dorong aku... n a special thanks to "somebody" yg sanggup tahan dgn kerenah aku dan byk bg semangat untuk aku berjaya thanks am....
apa2 pon see u d ipt ye suma... amin...

No comments:

Post a Comment